Da li baš mora firma da ima kancelariju?

Često mi se događa u poslednje vreme, otprilike od kako sam pokrenuo novinski portal Lepa Reč da dođem u situaciju da vodim razgovor sa potencijalnim saradnikom o tome kako je moguće da nemamo kancelariju.

Da li je moguće da krajem 2018. godine još uvek postoje ljudi koji očekuju da svaki posao mora da poseduje kancelariju, sekretaricu, i sve ono što prati firme iz prethodnih vremena.

Zar nije lakše da radiš odakle god hoćeš? Da ne razmišljaš o transportu, kašnjenju na posao, gužvama u prevozu, markicama, kontroli, ili gorivu, čišćenju snega sa kola zimi i slično.

Zaista se iznenadim, i svaki put začudim da kada se ponude takve beneficije nekome, on ne zna kako da ih dočeka, kao da je to nešto loše.

Mi smo novinski portal, sve se radi online, imamo celu platformu koja omogućava svima da komuniciraju iz svih delova Sveta, i opet.

Poslednji put sam se nasmejao i priupitao saradnika “Da li bi radije bio u kancelariji pod neonskim svetlima i gledao u monitor, ili sedeo na plaži ili omiljenom kafiću, ispijao neki lep koktel i zarađivao za svoju porodicu?”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*