“Ja preduzetnik” Đorđa Petrovića

Volite da gledate dokumentarne emisije o uspešnim firmama, njihovim osnivačima, njihove priče? Šta biste rekli ako bih Vam rekao da možete gledati emisije o Srpskim uspešnim osnivačima firmi, i njihove priče, probleme, uspone, padove, kako razmišljaju,….? Ne verujete mi? E moraću da Vas razočaram!
Preduzetnik Đorđe Petrović, poznati Srpski biznismen pokrenuo je projekat i Youtube kanal pod nazivim “Ja Preduzetnik” u kom posećuje poznate domaće preduzetnike i intervjuiše ih na veoma specifičan način. Osvrće se na njihove početke, ne samo preduzetničke početke, već životne, od rođenja pa do dana intervjua, pokušava da odgovori kako i zašto su postali to što jesu, kako su došli do uspeha, a i šta bi poručili sebi kada bi mogli da se vrate kroz vreme. Sve ovo, i mnogo više možete pogledati u za sada objavljene dve epizode.
U prvoj epizodi, gostovao je Nebojša Matić, osnivač i direktor jedne od najuspešnijih kompanija koja se bavi elektronikom sa ovih prostora “Mikroelektronika“, njegova zanimljiva i više nego poučna životna priča. Prvu epizodu možete pogledati na sledećem linku:
U drugoj emisiji, Đorđe dovodi mladog ispešnog menadžera Darka Mandića koji je veoma mlad od menadžera dospeo do direktorske pozicije, njegova iskustva, način razmišljanja i planove. Epizodu sa Darkom možete pogledati na linku:
S velikim nestrpljenjem očekujemo treću epizodu, novu uspešnu priču, i zanimljive poglede na svet biznisa, kao i savete.
Nadamo se da Đorđe neće posustati, da će emisije imati veliku gledanost i da će nastaviti da nam prezentuje životne priče uspešnih ljudi sa naših prostora, koji zaslužuju da im bude posvećeno mnogo više vremena nego što je inače.

1 Comment

  1. Konačno nešto pametno da se uvede

Leave a comment

Your email address will not be published.


*